«Τραγωδία», σταμάτησε ο χρόνος – Πολιτικά καμένο χαρτί η Έφη Αχτσιόγλου

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τη νύχτα που η Έφη Αχτσιόγλου συνετρίβη από τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τότε που ύψωσε την αριστερή γροθιά, επειδή με το δεξί χέρι υπέγραφε τα αίσχη κατά των εργαζόμενων, ο χρόνος σταμάτησε για την ίδια.

Ενώ είχε λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα είναι η επόμενη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το είχε πιστέψει, τελικά ξύπνησε από το όνειρο της θερινής νυκτός και έζησε τον εφιάλτη στην πραγματική ζωή. Δεν έγινε πρόεδρος. “Κατέρρευσε”, αρνήθηκε τις ελκυστικές προσφορές του νέου προέδρου του κόμματος με δικαιολογία την “κούραση”. Έδειξε τις προθέσεις της. Δεν θα βοηθούσε το κόμμα. Όλα ήταν δρομολογημένα από χρόνια, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης χάλασε τη μανέστρα. Η Έφη Αχτσιόγλου επανήλθε στην Κεντρική Επιτροπή και χθες σε μία σύσκεψη μεταξύ φίλων, για την οποία η κοινωνία αδιαφορεί.

Η διαπλοκή και τα συμφέροντα που την στήριξαν, οι θύλακες πρεσβειών, πιέζουν ώστε να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει ζημιά. Η ίδια δεν μπορεί. Ήθελε να είναι αρχηγός. Πετάει το πολιτικό της μέλλον. Θα την εγκαταλείψουν και τα στηρίγματά της.

Τελικά, αντί για αρχηγός θα γίνει το “καμένο χαρτί” του πολιτικού συστήματος. Μία θλιβερή ανάμνηση, ένα όνειδος στη συλλογική μνήμη και συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου.

Καλό ταξίδι Έφη και να μας γράφεις!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;