Έπεσε το προσωπείο της Αχτσιόγλου και εμφανίστηκε το πρόσωπο του… Βενιζέλου (vids)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δεν το πίστευα.

Είδα τις δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου μετά την τεράστια ήττα της και δεν το πίστευα.

Είδα την υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που το μεγαλύτερό της ταλέντο της είναι η αποστήθιση, να λέει απέξω, με ύφος αλαζονικό και προκλητικό, ανήμπορη να αντιληφθεί το μέγεθος της ήττας που υπέστη, την δήλωση που της υπέδειξαν να αποστηθίσει.

Είδα την Αχτσιόγλου να προσβάλει τη συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Και τι θυμήθηκα; Τον αλαζονικό Ευάγγελο Βενιζέλο που στις εσωκομματικές εκλογές του 2009 για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ είχε βγει στα κανάλια με το ίδιο αλαζονικό ύφος και τελικά συνετρίβη, όπως θα συντριβεί την επόμενη Κυριακή η χυδαία Αχτσιόγλου.

Δείτε τα βίντεο. Οι συγκρίσεις είναι μοιραίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...