Αποκάλυψη-σοκ: Αυτή η ενέργεια οδήγησε στην καταστροφή του Παλαμά;

Μια σοβαρή καταγγελία έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, κάνοντας λόγο για άνδρα, ο οποίος έσπασε φράγμα του ποταμού Καλέντζη, λίγο έξω από τον Παλαμά.

Όπως αναφέρει ο ALPHA, το βράδυ της πρώτης νύχτας της κακοκαιρίας Daniel, ένας χωματουργός με το σκαπτικό του μηχάνημα ανέφερε πως ήταν σε επιφυλακή δίπλα στο ανάχωμα. Ωστόσο, η κίνησή του προκάλεσε απορίες, γιατί λίγο αργότερα αυτό το φράγμα εξαφανίστηκε.

Στο πλαίσιο ρεπορτάζ του σταθμού και σε ερώτημα ποιος του έδωσε εντολή να επιχειρήσει, είπε «αυτός που με μισθώνει», εννοώντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Ναι, μου δόθηκε η εντολή να κάνω παρέμβαση. Η εντολή μου δόθηκε από εκεί που είμαι μισθωμένος. Εμάς μας καλεί για επιφυλακή η Περιφέρεια. Σας είπα από που είμαστε καθοδηγούμενοι. Έγινε κάποια ελεγχόμενη τομή…», ανέφερε.

Ωστόσο ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Νούσιος, αρνείται πως έδωσε οποιαδήποτε άδεια για να ανοιχτεί το ανάχωμα, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει ποιος το έκανε.

Οι κάτοικοι του Παλαμά μάλιστα κατήγγειλαν πως το χωριό δεν θα πλημμύριζε αν δεν είχε σπάσει το ανάχωμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1