Τα «αντάρτικα» στις περιφέρειες που τρομάζουν το Μαξίμου

Τα «αντάρτικα» που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι της Ν.Δ. σε αρκετές περιφέρειες προκαλούν έντονο προβληματισμό στο Μέγαρο Μαξίμου, που έχει θέσει ως στόχο να βαφτεί όλος ο χάρτης μπλε και να επιτευχθεί το «13 στα 13».

Αναλυτικά:

  • Απέναντι στον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη κατεβαίνει ο πρώην βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ. Γιώργος Αμανατίδης, που διαγράφηκε πρόσφατα από το κόμμα για αυτή την απόφασή του.
  • Η Ρόδη Κράτσα έχει να αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τη Ν.Δ. πρώην δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή στα Ιόνια Νησιά.
  • Στη Στερεά Ελλάδα ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός έχει εκ δεξιών του τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και των ΑΝ.ΕΛΛ. στην Εύβοια Κώστα Μαρκόπουλο.
  • Στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, ο Χριστόδουλος Τοψίδης, που είχε ηττηθεί «στο νήμα» το 2019, προέρχεται επίσης από τη Ν.Δ.
  • Ο «εκλεκτός» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής καλείται να εκτοπίσει τον νυν περιφερειάρχη Κώστα Μουντζούρη, που προέρχεται από τη Ν.Δ.

Για τη Ν.Δ., βέβαια, οι πονοκέφαλοι θα ήταν ισχυρότεροι αν οι Γιώργος Πατούλης και Παναγιώτης Νίκας διεκδικούσαν την ανανέωση της θητείας τους στις Περιφέρειες Αττικής και Πελοποννήσου μετά τα «αδειάσματα» που υπέστησαν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;