Αθώος ο Ατρόμητος για την υπόθεση της… μεζούρας – Επιμένει η ΑΕΚ να πάρει στα χαρτιά το ματς

Η πολύκροτη υπόθεση των… δοκαριών στο Περιστέρι στον αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ κρίθηκε σε πρώτο βαθμό με τον Αθλητικό Δικαστή να μην αναγνωρίζει δόλο στον Ατρόμητο.

Με βάση την απόφαση αυτή το ματς πρέπει να διεξαχθεί κανονικά, ενώ η γηπεδούχος ομάδα αποφεύγει τον μηδενισμό.

Το δικαίωμα έφεσης στην απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Stoiximan Super League να διεξαχθεί το ματς με τον Ατρόμητο θα ασκήσει η ΑΕΚ.
Με ανακοίνωσή της που έχει τον τίτλο «φτάνει πια με τις παρεμβάσεις» και περιέχει, μεταξύ άλλων, αιχμές εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη, η «Ένωση» γνωστοποίησε την απόφαση να προσφύγει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Νέα Φιλαδέλφεια, 14 Φεβρουαρίου 2023
Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση.
Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Και κάτι ακόμη: Ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.
Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο»!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας