«Εκτός των νεκρών έχουμε και σάκους με ανθρώπινα μέλη…» – Σοκάρει η ιατροδικαστής

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Τέμπη, με τις σκέψεις όλων να βρίσκονται στους γονείς των παιδιών, που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους.

Η Ρουμπίνη Λεοντάρη, ιατροδικαστής του υπουργείου Δικαιοσύνης, που προΐσταται της έρευνας εξήγησε νωρίτερα σήμερα το πρωί πως συνολικά 43 σοροί έχουν νεκροτομηθεί μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Συμπλήρωσε όμως πως πέρα από τις σορούς υπάρχουν και σάκοι με ανθρώπινα μέλη τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. «Συνολικά 53-54 οικογένειες έχουν δώσει dna και έχουν δηλώσει απώλεια», είπε η κυρία Λεονταρή, εκφράζοντας τον φόβο της ότι ο τελικός αριθμός των θυμάτων ενδεχομένως θα αυξηθεί.

Τη διαδικασία ταυτοποίησης μέσω dna, την διενεργεί κλιμάκιο της Αστυνομίας κι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας