Σοκ: Γρονθοκόπησαν Ρωσίδα και την ανάγκασαν να φωνάξει συνθήματα για την Ουκρανία

Επίθεση με γρονθοκοπήματα από τρία πρόσωπα δέχθηκε Ρωσίδα που διαμένει στη Λεμεσό, όταν χθες βράδυ πήγε σε κατάστημα για να αγοράσει τρόφιμα.

Σύμφωνα με ανάρτηση φίλης της στο διαδίκτυο, στην οποία περιλαμβάνεται και φωτογραφία, η κοπέλα κτυπήθηκε από τρία πρόσωπα, δύο άντρες και μια γυναίκα, όταν αυτοί την άκουσαν να μιλά ρωσικά.

Καταγγέλλεται επίσης ότι οι δράστες ανάγκασαν τη γυναίκα να φωνάξει «Ζήτω η Ουκρανία» και άλλα συνθήματα, την ώρα που την κτυπούσαν.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι καταγγελίες για μπούλινγκ και φραστικές επιθέσεις εναντίον Ρώσων πολιτών που διαμένουν στην Κύπρο και ως εκ τούτου, αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Αστυνομίας όσον αφορά τη λήψη μέτρων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...