Για τον Μητσοτάκη υπάρχουν λεφτόδεντρα μόνο για τους φίλους του και τα γαλάζια golden boys

Πανικόβλητος από την ραγδαία φθορά της κυβέρνησής του και την οργή των πολιτών που δοκιμάζονται από την ακρίβεια ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει και πάλι στη γνωστή συνταγή Μαυρογιαλούρου της Δεξιάς», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΙ.

«Ψεύδη και θολές και αδιευκρίνιστες υποσχέσεις για ελαφρύνσεις κάποια στιγμή στο μέλλον, επισημαίνει.

«Το μόνο που έκανε και πάλι ήταν να προσβάλει τους πολίτες λέγοντας πως λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν. Άλλωστε το μόνο λεφτόδεντρο που συνεχώς ποτίζει με δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού είναι αυτό των φίλων του με το πάρτι των απευθείας αναθέσεων και του βολέματος γαλάζιων golden boys με μισθούς 8.500 ευρώ στο Δημόσιο», υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Την ίδια ώρα αρνείται την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ γιατί θα ανέβει η ανεργία. Δηλαδή για το καλό των εργαζομένων κρατά καθηλωμένο τον μισθό, αυτός που θεσμοθέτησε απλήρωτες υπερωρίες», τονίζει με νόημα η Κουμουνδούρου.

Σημειώνει δε, ότι «ο κ. Μητσοτάκης είπε όμως και μια αλήθεια. Ότι το 2022 δεν είναι 2019. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες όταν ανοίγουν τους λογαριασμούς ρεύματος, όταν βάζουν βενζίνη, όταν προμηθεύονται τρόφιμα».

«Σχετικά με την αναφορά του για τους πρωθυπουργούς των μνημονίων, να του θυμίσουμε ότι πρωθυπουργός μνημονίων με υπουργό απολύσεων Μητσοτάκη, ήταν ο κ. Σαμαράς και πρωθυπουργός που έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια, ρύθμισε το χρέος για να δανείζεται φθηνά η χώρα και παρέδωσε 37 δισ. στα δημόσια ταμεία, ο Αλέξης Τσίπρας», ξεκαθαρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Και καταλήγει: «Η κοινωνία χρειάζεται άμεσα μέτρα προστασίας από την ακρίβεια, μέτρα που μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να υλοποιήσει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.