Μία μυστική συνάντηση: Γιατί ο Μητσοτάκης ανησυχεί για τη μεταγραφή της Ιωάννας Μάνδρου από τον Αλαφούζο και τον ΣΚΑΪ στο Mega και στον Μαρινάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Είναι γνωστό ότι μετά από πολλά χρόνια, η έμπειρη δικαστική συντάκτρια, Ιωάννα Μάνδρου, αποχώρησε από τα ΜΜΕ του Αλαφούζου και, όπως έχετε διαβάσει εδώ και πολύ καιρό στο PERIODISTA.GR, οδεύει προς τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Ιωάννα Μάνδρου θα αρθρογραφεί επίσης και στις εφημερίδες της ALTER EGO, του μιντιακού ομίλου του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Τα ραντάρ μου έχουν εντοπίσει την έντονη ανησυχία του συστήματος Μαξίμου και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά για αυτή την εξέλιξη. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η Ιωάννα Μάνδρου συναντήθηκε τις προάλλες στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, ενώ παραμένει άγνωστο τι συζήτησαν. Οι γνωρίζοντες πάντως ισχυρίζονται ότι δεν πήγε καλά.

Στο Μέγαρο Μαξίμου η ανησυχία είναι εύλογη. Η Ιωάννα Μάνδρου έχει στα χέρια της πολλούς “καυτούς” φακέλους με στοιχεία για σοβαρότατες υποθέσεις. Η μεταγραφή της δε στα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη δημιουργεί εύλογη ανησυχία στο σημερινό σύστημα διακυβέρνησης αν σκεφτεί κάποιος ότι ο εφοπλιστής έχει κηρύξει τον πόλεμο και οι επιθετικές ενέργειες αναμένεται να κλιμακωθούν στον δρόμο προς τις επόμενες εθνικές κάλπες.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...