Αληθινό θρίλερ με τρεις να διεκδικούν πρόκριση στον δεύτερο γύρο δείχνει νέα δημοσκόπηση για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παλεύουν για τη θέση του/της προέδρου, όπως δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Χάρης Δούκας, πρόκειται να δώσουν μάχη για την επικράτησή τους στον δεύτερο γύρο, εφόσον δεν υπάρξει απόλυτη πλειοψηφία στον πρώτο.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, το ποσοστό του Νίκου Ανδρουλάκη κυμαίνεται από 24%-28%, του Χάρη Δούκα από 21%-23%, ενώ της Άννας Διαμαντοπούλου από 20%-25%.

Στον β’ γύρο

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου στον β’ γύρο των εκλογών, η Άννα Διαμαντοπούλου φαίνεται να προηγείται του Δούκα με ποσοστό 49%-45%, ενώ σε αναμέτρηση μεταξύ Ανδρουλάκη και Δούκα, ο Ανδρουλάκης κερδίζει με 43%-41%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...