Ο νέος εκδότης του Βήματος προτιμά «τους χουλιγκανισμούς στο γήπεδο, παρά στη δημοσιογραφία»

Οι αλλαγές στην κλίμακα επιτελικών του Βήματος έφερε τον Γιώργο Μαντέλα στη θέση τού διευθυντή (χωρίς να εγκαταλείπει την ίδια θέση στα Νέα) και τον Γιάννη Πρετεντέρη σε εκείνη του εκδότη.

Για τον τελευταίο επικράτησαν τα πολιτικά του αισθήματα (που συμπλέουν με εκείνα της ιδιοκτησίας) και όχι τα αθλητικά. Αν κριτήριο ήταν τα συλλογικά, ασφαλώς θα υπήρχε σκεπτικισμός.

Ο Πρετεντέρης δεν είναι απλώς φίλος του Παναθηναϊκού, είναι οπαδός –και «σκληρός» μάλιστα, αν κρίνουμε από το μπουκάλι που πέταξε στον διαιτητή αγώνα μπάσκετ της ομάδας του με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, πριν από περίπου 26 χρόνια.

Τότε ο δημοσιογράφος-οπαδός είχε δηλώσει στην Ελευθεροτυπία (Νίκος Παπαδογιάννης) ότι προτιμά «τους χουλιγκανισμούς στο γήπεδο, παρά στη δημοσιογραφία» και ότι εκείνη την ώρα, είπε, το γήπεδο έβραζε από αγανάκτηση, φώναζε και πέταγε μπουκάλια. Οπότε, κατά δήλωσή του, ήταν εύλογο να αντιδράσει και αυτός… εθιμικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...