Όσο η ουρανοκατέβατη Αχτσιόγλου δεν είχε αντίπαλο έκανε καμπάνια ως υπέρκομψη, ήθελε fast track εκλογή και απέρριπτε το debate – Τώρα κλαψουρίζει, ενώ κανένας δεν γνωρίζει το πολιτικό της σχέδιο

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όσο η Έφη Αχτσιόγλου “έπαιζε” μόνη της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αντίπαλο, πριν δηλαδή εμφανιστεί ο Στέφανος Κασσελάκης, τα ΜΜΕ της διαπλοκής την είχαν “πάρει από το χεράκι” και της έκαναν την καμπάνια ως “υπέρκομψης” και “υπέρλαμπρης”.

Τότε η Έφη Αχτσιόγλου και η παρεούλα της δεν ήθελαν να αναλυθούν τα αίτια της ήττας. Δεν ήθελε να γίνει πολιτικός διάλογος. Κανένας από τότε μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει ποιες είναι οι θέσεις της Έφης Αχτσιόγλου, που πέρασε αντεργατικά νομοσχέδια, που εφάρμοσε ευλαβικά τα μνημόνια και σήμερα παριστάνει την Αριστερή. Ούτε debate ήθελε. Ήθελε fast track εκλογή σε μία κούρσα στημένη – σικέ.

Όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Όμως, ούτε τώρα έχουμε μάθει ποιο είναι το πολιτικό της σχέδιο, εκτός από το ότι θέλει κόμμα των δομών, δηλαδή ο μοναδικός της καημός είναι να προστατέψει τα συμφέροντα του κομματικού ιερατείου, μίας ανεπάγγελτης, αργόσχολης και ουσιαστικά πολιτικά αδιάφορης παρεούλας. Α. και κάποιων παρατρεχάμενων δημοσιογράφων – δημοσιογράφων της πλάκας.

Έτσι, έχει καταφύγει στο τελευταίο της καταφύγιο. Κλαψουρίζει ζητώντας τον οίκτο μας. Λίγη αξιοπρέπεια δεν θα έβλαπτε.

Η ουρανοκατέβατη Έφη Αχτσιόγλου, που από το πουθενά έγινε υπουργός, που δεν την είδαμε να συγκρούεται σε καμία φάση της ιστορίας με τη Νέα Δημοκρατία και το σύστημα Μητσοτάκη, που το μόνο που έκανε ήταν διάφορα LifeStyle βίντεο, είναι το απόλυτο παράδειγμα της μεταπολιτικής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ