Όργιο φημών: Το νέο κόμμα που ετοιμάζει ο Κασσελάκης και αυτό που περιμένει ο Αλέξης Τσίπρας για τη μεγάλη επιστροφή

Τι περιμένει ο Αλέξης Τσίπρας;

Διαβάστε τι αποκαλύπτει μεταξύ άλλων το bankingnews.gr:

Πολλοί αναρωτήθηκαν μέσα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν παρεμβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη αυτή την ένταση που έχει δημιουργηθεί στο κόμμα.
Πληροφορίες αλλά και η άποψή μας μάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι απόλυτα σύμφωνος με τις διαγραφές και τις αποχωρήσεις στελεχών.
Όσοι ρωτάνε, μάλιστα, σχετικά τονίζουμε ότι είναι διαγραφές που δεν μπορούσε να κάνει ο ίδιος είτε γιατί είχε αργήσει, είτε γιατί τα στελέχη της αριστερής πτέρυγας τον κρατούσαν «όμηρο» στην προσπάθειά του να μιλήσει σε έναν πιο κεντρώο κόσμο και να πετύχουν την διεύρυνση της εκλογικής βάσης.

Ξεσκαρτάρισμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης καθοδηγούμενος από παλιά στελέχη, της φρουράς Αλέξη Τσίπρα, και ενεργούμενος με απόλυτη συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο, έχει οδηγήσει στο μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα μέσα στο κόμμα.
Στόχος είναι να φύγουν τα στελέχη που με την εμμονή τους σε νεοκομουνιστικές ιδεολογίες είχαν καταστήσει το κόμμα μικρό.

Γνωρίζει καλά ότι ο Στέφανος Κασσελάκης παρόλο τον ενθουσιασμό και την δημοφιλία του στην κοινωνία, δεν διαθέτει τα ηγετικά χαρίσματα που έχει ο ίδιος.
Όποιος παρακολούθησε την ομιλία Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή θα παρατήρησε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει τόσο καθαρά και να γοητεύσει με τον λόγο του όπως έκανε ο Τσίπρας.

Ο Κασσελάκης θα ετοιμάσει το νέο κόμμα

Όμως, ο Κασσελάκης είναι το ιδανικό πρόσωπο για να προχωρήσει τώρα τις αλλαγές και να αλλάξει το κόμμα και να δημιουργήσει ένα νέο.
Να διώξει καταρχάς πρόσωπα που έχουν μηδενική δημοτικότητα (Τσακαλώτος), που έχουν πικράνει με την συμπεριφορά τους, τις πολιτικές τους και τα ακριβά τους γούστα (Αχτσιόγλου), στελέχη που έχουν συνδεθεί με την αφαίμαξη των ελεύθερων επαγγελματιών (Κατρούγκαλος), στελέχη που ενοχλήσει συνέχεια με ανθελληνικές θέσεις (Φίλης) και στελέχη που εκπέμπουν μία ειρωνεία και υπεροψία (Σκουρλέτης).

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ