«Όλα για την καρέκλα» – Σκληρή επίθεση Κασσελάκη στην Αχτσιόγλου και την παρέα της (vid)

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στους 11 αποχωρήσαντες και μέλη πλέον της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε τα στελέχη της Νέας Αριστεράς για προμελετημένο σχέδιο διάσπασης από το βρἀδυ της εκλογής του και άφησε σαφείς αιχμές κάνοντας λόγο για «αυλικούς».

«Η μόνη μετάλλαξη που έχει υπάρξει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν αυλικοί που δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες και ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξουν επιχειρηματικά συμφέροντα που θα ελέγξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, γι΄αυτό να είστε σίγουροι» δήλωσε από βήματος στην Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο στο ξενοδοχείο President.

«Όλα για την καρέκλα»

«Εκείνοι που σχεδίασαν τη διάσπαση του κόμματος μας από το ίδιο το βράδυ της εκλογής μου, την οποία δεν αποδέχτηκαν ποτέ, έχουν την ευθύνη. Τις αποφάσεις τους τις είχαν πάρει από το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου. Προφανώς τους ενδιέφερε μόνο η καρέκλα του προέδρου το κόμματος» αναφέρει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει:

«Εκείνοι που ενώ ήταν οι αυτουργοί και συναυτουργοί της απολίτικης και ναρκισσιστικής διάσπασης που προκάλεσαν, προσπαθούν τώρα προσχηματικά να τη ντύσουν με πολιτικό περιεχόμενο. Έκανα ό,τι μπορούσα για να διαφυλάξω την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσα την Έφη Αχτσιόγλου και όλους τους βουλευτές να αναλάβουν σημαντικούς ρόλους στη Βουλή πριν καν ανακοινώσω το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Εγώ έχω καθαρή και ήσυχη τη συνείδησή μου»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ