Χυδαία ομοφοβική επίθεση Κανάκη στον Κασσελάκη: «Άντε κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη»

«Άντε κουκλίτσα μου κάνε μας τη χάρη» είπε ο Αντώνης Κανάκης, εξαπολύοντας χυδαία ομοφοβική επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Κανάκης, ο οποίος είναι πολύ… άντρας και έχει φάει με το κουτάλι τις αγροτικές δουλειές, φαίνεται βρήκε πολύ… εμπνευσμένο να σχολιάσει τη φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη επάνω σε τρακτέρ!

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζοντας την εικόνα Κασσελάκη στο τρακτέρ από την εκπομπή του «Ράδιο αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 είπε, «Αχ, κυρίες και κύριοι, τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… Και εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε, “κάνε μας τη χάρη, άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη”. Πρέπει τώρα να ανέβει και στο τρακτέρ; Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού»!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...