Χυδαία ομοφοβική επίθεση Κανάκη στον Κασσελάκη: «Άντε κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη»

«Άντε κουκλίτσα μου κάνε μας τη χάρη» είπε ο Αντώνης Κανάκης, εξαπολύοντας χυδαία ομοφοβική επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Κανάκης, ο οποίος είναι πολύ… άντρας και έχει φάει με το κουτάλι τις αγροτικές δουλειές, φαίνεται βρήκε πολύ… εμπνευσμένο να σχολιάσει τη φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη επάνω σε τρακτέρ!

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζοντας την εικόνα Κασσελάκη στο τρακτέρ από την εκπομπή του «Ράδιο αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 είπε, «Αχ, κυρίες και κύριοι, τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… Και εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε, “κάνε μας τη χάρη, άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη”. Πρέπει τώρα να ανέβει και στο τρακτέρ; Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού»!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας