Χατζηνικολάου και Σρόιτερ δεν πήγαν καθόλου καλά

Οι χθεσινοβραδινές «ενημερωτικές» εκπομπές του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν αφιερωμένες στις ελληνικές σειρές. Και σε αντίθεση με τα σαρωτικά νούμερα που απολαμβάνουν, οι πρωταγωνιστές τους, όπως μεταδίδει το enimerosi24.gr δεν «πουλάνε» ως καλεσμένοι!

Το παράδειγμα του Δημήτρη Λάλου από τον «Σασμό» (που σαρώνει) είναι εξαιρετικά χαρακτηριστικό, αφού η χθεσινή εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» που τον φιλοξενούσε σημείωσε χαμηλές πτήσεις! Την είδαν 186.000 τηλεθεατές που δεν είναι καθόλου κακό νούμερο για μετά τα μεσάνυχτα, εκ των οποίων μόλις 55.000 ήταν δυναμικό κοινό (18-54)!

Αντίστοιχα και λίγο πιο κάτω κινήθηκε η «Αυτοψία» που φιλοξένησε τους ηθοποιούς από τις σειρές του καναλιού, «Ο παράδεισος των κυριών» και «Φόνοι στο καμπαναριό»… Μάλιστα η εκπομπή κάλυψε και γυρίσματα που σημαίνει ότι σαν εικόνα ήταν πιο ενδιαφέρουσα (από ένα στατικό πλάνο), ωστόσο κινήθηκε – όπως ήδη αναφέραμε, χαμηλά. Συγκεκριμένα την είδαν 173.000 τηλεθεατές – επίσης καλό νούμερο για μεσάνυχτα, αλλά μόλις 51.000 ήταν το δυναμικό κοινό!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...