«Χαστούκι» από τον ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου και κυβέρνηση για την οπαδική βία

«Χαστούκι» από τον ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου και κυβέρνηση για την οπαδική βία. Τις πρωινές δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Εισαγόμενο πρόβλημα και η έξαρση της οπαδικής βίας, όπως μας ενημέρωσε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου», καυτηριάζει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου, μετά τη συνέντευξη του κ. Οικονόμου στον σταθμό Open.

«Μετά την ακρίβεια και την υγειονομική κρίση, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εμφανίζεται, άμοιρη ευθυνών, να παρακολουθεί ένα ακόμα πρόβλημα που μας έρχεται από την Ευρώπη.

Η κυβέρνηση οφείλει να αφήσει τις φαιδρές δικαιολογίες και να εφαρμόσει τα μέτρα που έχει εξαγγείλει. Αντί να μένει σε επικοινωνιακές φούσκες και στις μεγαλόστομες διαβεβαιώσεις, στις οποίες καταφεύγει μετά από κάθε τραγικό περιστατικό.

Εκτός κι αν η κυβερνητική ανικανότητα είναι και αυτή “ευρωπαϊκό” πρόβλημα…», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Το γεγονός ότι υπάρχει ένα ζήτημα ασφάλειας που συνδέεται με μια πανδημία κουλτούρας βίας που έχει επικρατήσει όχι μόνο στην Ελλάδα και αλλού τα τελευταία χρόνια, είναι ένα ζήτημα ευρύτερο. Όλα πρέπει να τα δει κανείς στη σωστή του βάση. Όσα είπαμε, έγιναν προσπάθειες και βήματα να εφαρμοστούν. Είδατε την Αστυνομία να κάνει ελέγχους, να έχει συλλήψεις, το φαινόμενο να είναι σε ύφεση και παρακολουθήσαμε τις δύο τρεις τελευταίες εβδομάδες να έχουμε αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις που μας υποχρεώνουν όχι να το παρακολουθούμε με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά να πάρουμε συγκεκριμένα μέτρα» τόνισε ο υπουργός μιλώντας στο Open.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ