Χαμός στην Ελληνική Λύση: Μηνύσεις ανάμεσα σε Βελόπουλο και Μυλωνάκη – Όλο το παρασκήνιο

Δίχως τέλος συνεχίζεται η άγρια κόντρα που ξέσπασε στην Ελληνική Λύση, ανάμεσα στον πρόεδρό της, Κυριάκο Βελόπουλο και τον παραιτηθέντα βουλευτή του κόμματος, Αντώνη Μυλωνάκη, που πλέον φτάνει στη Δικαιοσύνη.
Η σφοδρή αντιπαράθεση που ξεκίνησε μετά από δημοσίευμα εφημερίδας για τρεις βουλευτές του Βελόπουλου που φέρονταν να συνομιλούν με τη Νέα Δημοκρατία και κατέληξε στην απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης οι τρεις να κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες, οδηγώντας στην αποχώρηση από το κόμμα του Αν. Μυλωνάκη (και της Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου), πλέον έχει φτάσει σε …αλλομηνύσεις.

Μηνύσεις

Μήνυση κατά της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου θα καταθέσει ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης.
Ο κ. Μυλωνάκης προτίθεται να καταθέσεις δυο διαφορετικές μηνύσεις, μία σε βάρος της Ελληνικής Λύσης για ηθική και υλική αποζημίωση και μια για συκοφαντική διαφήμιση σε βάρος του Κ. Βελόπουλου.
Από την πλευρά της, η Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης θα υποβάλλει μήνυση στον Α. Μυλωνάκη, μετά από όσα κατήγγειλε το προηγούμενο 24ωρο ότι «δίνουμε 1.500 το μήνα, 1.000€ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500€ είναι μαύρα σε ένα φάκελο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ