Χαμός με το μυστηριώδες τηλεφώνημα του Κασσελάκη στην Αχτσιόγλου: «Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο»

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όπου σήμερα συνεχίζεται σήμερα η διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ η οποία ολοκληρώνεται το απόγευμα με την ψηφοφορία για το Σχέδιο Πολιτικής Απόφασης.

Σύμφωνα με κύκλους κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έκανε τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου το πρωί του Σαββάτου, με την κλήση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να μένει αναπάντητη.

«Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο» αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Νωρίτερα η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε ότι αρνήθηκε να απαντήσει τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη χθες το πρωί, πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», ανέφερε σε δήλωση της η Έφη Αχτσιόγλου. «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», συμπλήρωσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ