Χάος με την κακοκαιρία: Δύο οι νεκροί στη Μαγνησία – 110 εγκλωβισμένοι στο Πήλιο

Όσο περνούν οι ώρες χειροτερεύει η κατάσταση στον Βόλο και γενικότερα στη Μαγνησίας εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που «σφυροκοπά» ανελέητα την περιοχή με ισχυρές βροχές που φέρνουν μεγάλο ύψος βροχής.

Μετά τον ένα κτηνοτρόφος που βρέθηκε νεκρός όταν πήγε να ταΐσει τα ζώα του την ίδια τύχη είχε ένα ακόμα συνάδελφός του, όπως είπε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιώνονται ακόμα τα άσχημα νέα.

Ο αγνοούμενος πολίτης, όπως είπε ο δήμαρχος, το όχημα του οποίου είχε παρασυρθεί εντοπίστηκε.

Στην πόλη του Βόλου αλλά και στο Πήλιο η Ελληνική Αστυνομία έχει επιβάλλει την απαγόρευση κυκλοφορίας εδώ και λίγες ώρες.

Βουλιάζει το Πήλιο

Ιδιαίτερα άσχημη είναι η κατάσταση και στο Πήλιο.

Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, αυτοκίνητα χάνονται μέσα στα ορμητικά νερά.

Στην περιοχή Μηλίνα οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες με τους κατοίκους να βλέπουν τα αυτοκίνητά τους να παρασύρονται στη θάλασσα και τα καταστήματα να πλημμυρίζουν.

Στο παραλιακό χωριό του Αγίου Ιωάννη η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1.5 μέτρο σε σπίτια και ξενοδοχεία, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλη Καραουλάνη ενώ η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα.

Μάλιστα, υπάρχουν και εγκλωβισμένοι σε ξενοδοχείο οι οποίοι κάνουν έκκληση για βοήθεια.

Μάλιστα σύμφωνα με το meteo, περίπου 110 κάτοικοι και τουρίστες στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου παραμένουν εγκλωβισμένοι λόγω της νεροποντής, μαζί και τα οχήματά τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ