«Φέρε πίσω το Twitter» – Η εμφάνιση του Έλον Μασκ σε τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών έκλεψε την παράσταση (vid)

Εμφάνιση έκπληξη σε τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών έκανε το Σάββατο ο Έλον Μασκ, η οποία όμως συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες του κοινού που ζητούσε πίσω το… Twitter.

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης του Twitter, που έχει μετονομαστεί σε X, εμφανίστηκε σε πλάνα στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος Valorant. Η εμφάνισή του διήρκησε μόλις 4 δευτερόλεπτα αλλά αρκούσαν για να ξεσηκώσουν το κοινό που φώναζε «Φέρε πίσω το Twitter».

Το βίντεο της εμφάνισής του, που κοινοποιήθηκε το Σάββατο από τον χρήστη της πλταφόρμας X, Jake Lucky, έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατ. προβολές. Στο βίντεο βλέπουμε τον Μασκ να είναι παρών χειροκροτώντας. Για περίπου 4 δευτερόλεπτα.

Ο Μασκ παρευρέθηκε στην εκδήλωση στο KIA Forum στο Λος Άντζελες με τον γιο του, με τον οποίο πόζαρε για φωτογραφίες έξω από την αρένα. Δεν είναι σαφές ποια από τα εννέα παιδιά του παρακολούθησαν την εκδήλωση μαζί του.

Αν και η απροειδοποίητη παρουσίαση του Μασκ ήταν σύντομη, δεν πέρασε απαρατήρητη στο διαδίκτυο. Πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στη ζωντανή μετάδοση του τουρνουά στην πλατφόρμα ροής Twitch και τα κλιπ της εμφάνισής του προκάλεσαν πολλά σχόλια από τους χρήστες του X για το αμφιλεγόμενο rebrand της πλατφόρμας.

Πάντως ακόμη και αναλυτές και εταιρείες που ασχολούνται με το branding επέκριναν την κίνηση, εκτιμώντας ότι η απώλεια της επωνυμίας του Twitter θα μπορούσε να μειώσει την αξία της εταιρείας από 4 έως 20 δισ. δολάρια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ