Φάμελλος στη ΔΕΘ: «Αλλεργικός στην κριτική ο Μητσοτάκης

«Οκ. Μητσοτάκης είναι αλλεργικός στη δημόσια κριτική και τον δημόσιο διάλογο. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να φιμώσει τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ» δήλωσε κατά την έναρξη της σύσκεψης με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος, σχολιάζοντας την απόφαση κυβέρνησης και διοίκησης ΔΕΘ να παραστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ κατά το καθιερωμένο Σαββατοκύριακο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Σωκράτης Φάμμελος χαρακτήρισε κυρίαρχο ζήτημα τις πλημμύρες στη Θεσσαλία κάνοντας λόγο για ένα «τραγικό καλοκαίρι που μας διδάσκει ότι δεν έχουμε κάνει ως χώρα ό,τι πρέπει για να θωρακιστούμε ως πολιτεία».

«Οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης μεγεθύνονται στην Ελλάδα γιατί η κυβέρνηση δεν επέλεξε να επενδύσει στην πρόληψη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης ο Σωκ. Φάμελλος τόνισε την ανάγκη ανασυγκρότησης του παραγωγικού μοντέλου για την ανάσχεση της ακρίβειας και του πληθωρισμό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...