Υπόθεση για δύο η περιουσία του Τράγκα του μετά την αποποίηση της κληρονομιάς από τον Φρέντυ

Μετά την αποποίηση της κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα από τον μικρότερο γιο του, η υπόθεση πια αφορά τη Μαρία Καρρά και τον Γιάννη Τράγκα.

Ειδικότερα, ο Φρέντυ Τράγκας δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των ελεγκτικών Αρχών, σε ανακοίνωσή του μέσω του δικηγόρου του Θέμη Σοφού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
🔗 Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος – Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος.

Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)».

Ερωτήματα για την αμύθητη περιουσία

Για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, τις διαμάχες και τον «καταιγισμό» αναφορών για μεγάλα ποσά χρημάτων, ακριβά ακίνητα και… ράβδους χρυσού, μίλησε ο άνθρωπος που υπήρξε στενός συνεργάτης του και πρόεδρος του πολιτικού συνασπισμού «Έλα», Πάρις Κουρτζίδης.

Όπως ανέφερε αρχικά, «εξαιτίας της διαμάχης της οικογένειας βλέπουμε αρκετά πράγματα στο φως της δημοσιότητας».

«Αν επιβεβαιωθούν όσα ακούμε περί του μεγέθους της περιουσίας αλλά και πληροφορίες για το τι έχει ως συμπέρασμα αυτό το πόρισμα που έχει φτάσει και στην οικονομική εισαγγελέα και στην εισαγγελέα πρωτοδικών, τότε τα ερωτήματα θα είναι πολλά περισσότερα -ακόμα και για την ίδια την οικογένεια» πρόσθεσε ο ίδιος, μιλώντας στο OPEN.

Ο κ. Κουρτζίδης έπειτα άφησε ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποια χρήματα να προέρχονται από εκβιασμούς ή άλλου είδους «υπηρεσίες», υπογραμμίζοντας πως «Αν ό,τι προέρχεται, προέρχεται από παράνομο πλουτισμό που πράγματι το μέγεθος είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί, πόσω μάλλον αν προέρχεται από εκβιασμό ή υπηρεσίες σε ανθρώπους που έχουν διαπράξει κακουργήματα και συγκαλύφτηκαν μέσα από τις ενέργειες του Γιώργου Τράγκα, το καταδικάζω απερίφραστα».

Μάλιστα, ο ίδιος αναφορικά με τα 100 εκατ. που πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως είναι η αξία ακινήτων που φαίνεται να είχε ο Γιώργος Τράγκας, είπε πως «μπορεί να είναι και πολλά περισσότερα» και «δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα φιλέτα κάνουν μόνο 100 εκατ.».

«Εγώ γνώριζα από τον ίδιο, αλλά δεν το πίστευα, ότι είχε ένα τεράστιο ποσό σε μετρητά. Και δεν έδινα βάση γιατί πίστευα ότι το λέει για να με καθησυχάσει στο ότι έχουμε χρήματα για να πάρουμε κανάλι κλπ», συμπλήρωσε ο ΠάριςΚουρτζίδης.

ΠΗΓΗethnos.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ