Υπέρ του νομοσχεδίου της ΝΔ για τα ομόφυλα ζευγάρια η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σαφή θέση υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια πήρε το πρωί της Δευτέρας (15/10) η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είμαστε υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας. Πιστεύουμε στην αρχή της ισότητας, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, καλώντας τον πρωθυπουργό να καταθέσει το σχετικό νομοσχέδιο «και να το δούμε».

Παράλληλα όμως, δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «οκ με το ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ που αμφισβητούν τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκτίμησε ότι «είναι άμεσα συνδεμένο με την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια. Το σημαντικό είναι πως, κάθε παιδί που γεννιέται είναι χρεωμένο με 40.000».

Ακόμη για την ακρίβεια, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε αφενός να γίνεται «έλεγχος στις τιμές και στον ανταγωνισμό» και αφετέρου σχολίασε ότι «δεν υπάρχει πολιτική ενίσχυσης των πολιτών, αλλά το υπονομεύει με φορολογία που είναι εξουθενωτική».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο σύμπλευσης της Πλεύσης Ελευθερίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φάνηκε αρνητική.

«Η Πλεύση δημιουργήθηκε για να έχει ο κόσμος επιλογή, την επιλογή ενός κόμματος που κάνει και λέει τα ίδια. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυβερνήσει με το ίδιο πρόγραμμα με τη Νέα Δημοκρατία», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ