Τσουνάμι βλακείας… (pic)

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Αν έχετε αμφιβολία για το πόσο ανόητοι είναι οι ρατσιστές, απλώς δείτε αυτό που έγινε στο Συνταγμα κατά την έλευση του 2024. Ο δήμαρχος Χαρης Δουκας ανέβηκε στη σκηνή με ένα μελαχρινό κοριτσάκι και κατακρίθηκε γιατί έτσι έδειχνε ανεκτικότητα και αγάπη στους αλλοδαπούς.

Το κοριτσάκι είναι τελικώς το παιδί της Νανσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού. Να μισείς έναν άνθρωπο χωρίς να σου έχει κάνει κάτι, μόνο και μόνο γιατί είναι παιδί του Αχμέτ και όχι του Νάσου.

Ποσό βλάκας μπορεί να είσαι;

Επειδή η πλατεία Συντάγματος ήταν όπως κάθε χρόνο γεμάτη με πακιστανούς, αφγανούς αλλά για πρώτη φορά και Παλαιστινίους που ανέμιζαν σημαίες, η πλειοψηφία των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θεώρησαν ότι και το κοριτσάκι είναι προσφυγόπουλο ενώ το ίδιο ακριβώς έγραψαν και μεγάλα αλλα οχι έγκυρα οπως εχουν αποδειξει πολλές φορές, τελικά. 

Διαβάστε οπωσδήποτε: Σοκάρει το αποκαλυπτικό βίντεο του Κώστα Βαξεβάνη με τον Άδωνι Γεωργιάδη που «κατέρρευσε» (vid)

Οι μισοί έβριζαν τον Δούκα που αντί για κάποιο ελληνόπουλο ανέβηκε στη σκηνή με ένα αλλοδαπό παιδάκι.

Οι άλλοι μισοί αποθεώνουν τον Δούκα, που ανέβασε στην σκηνή το «κοριτσάκι από την Παλαιστίνη»!

Μιλάμε για τσουνάμι βλακείας.

IMG 4733

Το κοριτσάκι που συνόδευσε τον δήμαρχο στο πάλκο της πλατείας Συντάγματος, είναι  η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου η οποία μάλιστα ήταν και η «οικοδέσποινα» της τελετής και του κορυφαίου μπασκεμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού.

Καλή χρονιά Ελλάδα, με περισσότερη εξυπνάδα…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...