Τρόμος στο Μέγαρο Μαξίμου για τις ευρωεκλογές

Φωτιά έχουν πάρει τα μολύβια στο επιτελείο του Μαξίμου, έπειτα από το Βατερλώ της δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο φόβος ότι στις ευρωεκλογές το μήνυμα θα είναι ακόμα πιο ηχηρό, έχοντας κατά νου ότι και ο ΣυΡιζΑ θα έχει ισορροπήσει από το πρόσφατο μπάχαλο λόγω της εσωκομματικής διαδικασίας, κάνει το Μαξίμου να ανησυχεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του olympia.gr.

Αν όμως έχει αποδειχτεί κάτι τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι ότι το επιτελείο Μητσοτάκη, δεν κάθεται σαν την «πάπια» για να φάει το βόλι.

Το σχέδιο λοιπόν για την σαλαμοποίηση της επικρατείας στις ερχόμενες ευρωεκλογές, έχει μπει πάλι επί τάπητος και το επιτελείο του Μητσοτάκη προσπαθεί να βρει την λύση, ώστε όχι μόνο να αποφευχθεί τυχόν εκλογική τραγωδία, αλλά να εξασφαλίσει και την εκλογή όσο το δυνατόν περισσότερων γαλάζιων ευρωβουλευτών, ακόμα κι αν τα ποσοστά της Ν.Δ. είναι απογοητευτικά.

Φυσικά, ο πρώτος που θα αντιδράσει, εάν ο κατακερματισμός της επικρατείας δεν είναι της αρεσκείας του, είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Αυτό όμως είναι απλώς ένα προβληματάκι, εμπρός στο τεράστιο πρόβλημα, που ουσιαστικά ισοδυναμεί με το μαγείρεμα των ευρωεκλογών, ώστε ο Κυριάκος να εμφανιστεί πάλι θριαμβευτής…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ