Τρόμος Μητσοτάκη και χαμός στη ΝΔ για το άγριο παρασκήνιο με Καραμανλή και Σαμαρά λίγο πριν από τις ευρωεκλογές

Προβληματισμός για τη στάση που τηρούν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Ν.Δ. καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου επικρατεί στην Πειραιώς, σύμφωνα με το topontiki.gr, δεδομένης της σημασίας που έχουν δώσει στις ευρωεκλογές το κόμμα και ο ίδιος ο πρόεδρός του και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς είχαν… minimal παρουσία στην προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ., ενώ ειδικά ο δεύτερος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την απόφαση Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο στενός του συνεργάτης Γιώργος Μουρούτης.

Στο κυβερνών κόμμα, ωστόσο, έχει αποφασιστεί να μην υπάρξει κανένα σχόλιο για τη στάση των δύο πρώην προέδρων – κατά πάγια τακτική –, προκειμένου να μην δοθεί η εντύπωση εσωστρέφειας και γκρίνιας, αλλά και στη βάση της λογικής ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί δικαιούνται να έχουν τις θέσεις και τις απόψεις τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...