Τραμπ: Είμαι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Μπάιντεν

Ο Ντόναλντ Τραμπ που ηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα τον Ρεπουμπλικανών, έκρινε τον εαυτό του ως την καλύτερη δυνατή επιλογή του κόμματος για να ανακαταλάβει τον Λευκό Οίκο, παρόλο που αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες.

«Οι εκλογές του 2024 είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να σώσουμε την Αμερική, και υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος, και ξέρετε ποιος είναι αυτός ο υποψήφιος», είπε με νόημα ο πρώην πρόεδρος την Παρασκευή στο Δείπνο Λίνκολν στο Ντε Μόιν, μια συγκέντρωση Ρεπουμπλικανών στην Αϊόβα.

Στο δείπνο παρευρέθη και ο αντίπαλός του, Ρον ΝτεΣάντις.

Ο Τραμπ, ο τελευταίος ομιλητής της βραδιάς, χειροκροτήθηκε και στην ομιλία του απαρίθμησε τα επιτεύγματα από τη θητεία του, συμπεριλαμβανομένης της επαναδιαπραγμάτευσης μιας εμπορικής συμφωνίας με το Μεξικό και τον Καναδά και τον διορισμό τριών δικαστών στο Ανώτατο Δικαστήριο, εδραιώνοντας μια συντηρητική πλειοψηφία που κατάργησε τον νόμο Roe v. Wade για τις αμβλώσεις.

Ο Τραμπ έπληξε μια σειρά από δημοσκοπικά νούμερα που τον έδειχναν να κερδίζει τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και υπογράμμισε το μεγάλο προβάδισμά του στις πολιτείες που είχαν πρόωρες εκλογές.

«Ενώ ο ΝτεΣάντις χάνει από τον Μπάιντεν σε όλες τις περιπτώσεις, δεν θα έχανα την ευκαιρία (σ.σ. εννοώντας τον εαυτό του), είπε ο Τραμπ, φέρνοντας ένα τρύπημα στον αμφισβητία του.

Το δείπνο ήταν η πρώτη φορά που ο Τραμπ και ο Ντε Σάντις βρέθηκαν στον ίδιο χώρο στην Αϊόβα από τότε που ο κυβερνήτης μπήκε στην κούρσα ως λιγότερο πολωτική εναλλακτική του πρώην προέδρου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ