Τραγωδία: Δεκάδες νεκροί από την πυρκαγιά στο δάσος της Δαδιάς

Σε τραγωδία εξελίσσεται η πυρκαγιά που κατακαίει από τη Δευτέρα την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής έχουν εντοπιστεί 18 απανθρακωμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι απανθρακωμένοι άνθρωποι βρέθηκαν στα νότια του Άβαντα σε περιοχή με μαντριά.

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζεται αποκλειστικά και σε αυτήν την κυβερνητική της θητεία στην τελειοποίηση του δόγματος των εκκενώσεων με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται σε ετοιμότητα και επιφυλακή μόνο όταν είναι να ηχήσει το 112, για να πει στους κατοίκους που απειλείται τόσο η ίδια τους η ζωή από την πύρινη λαίλαπα όσο και η περιουσία τους, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης συντελέστηκε μια ανείπωτη τραγωδία. 18 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί δείχνοντας με τον πιο τραγικό τρόπο πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική προστασία της ανθρώπινης ζωής. Και όλα αυτά ενώ τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και οι υπουργοί της κυβέρνησής του είναι εξαφανισμένοι.

Στο μεταξύ, από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης έχει εξαπολυθεί ένα κύμα προπαγάνδας σύμφωνα με το οποίο οι απανθρακωμένοι άνθρωποι βρέθηκαν μέσα στο δάσος της Δαδιάς, προσπαθώντας να πείσουν τους πολίτες ότι αυτοί πιθανόν να ευθύνονται για τη φωτιά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...