Τραγικό περιστατικό στο ΟΑΚΑ με τον θάνατο 46χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού

Σοκ στον ΟΑΚΑ και πένθος τον Παναθηναϊκό, καθώς στην διάρκεια του χθεσινού μπασκετικού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έφυγε από την ζωή γνωστός φίλος του «τριφυλλιού» και πρώην στέλεχος του Ερασιτέχνη και δη των ομάδων βόλεϊ.

Ο λόγος για τον 46χρονο Γιώργο Αλεξανδρή, που διατέλεσε έφορος σε δυσχερείς οικονομικά εποχές για τον Παναθηναϊκό. Ο άτυχος οπαδός του Παναθηναϊκού πριν το ματς παραπονέθηκε για αδιαθεσία, ενώ είχε και λιποθυμικό επεισόδιο. Άμεσα μεταφέρθηκε στα ιατρεία και αργότερα κατέρρευσε.

Στο γήπεδο έφτασε άμεσα το ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν ήδη αργά, αφού ο άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Σκορπώντας θλίψη στους οικείους του και στην αγαπημένη του ομάδα συνολικά, ενώ υπήρξαν και «πράσινες» ανακοινώσεις για τον αδόκητο χαμό του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Γιατί σωπαίνει ο Αλέξης Τσίπρας; Η… μικροπολιτική σιωπή θα γυρίσει μπούμερανγκ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Ενώ...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...