Τραγικές στιγμές: «Κατέρρευσε» μέσα στη νύχτα ο Γιώργος Αυτιάς όταν έμαθε τα νέα από το Μαξίμου (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι ο Γιώργος Αυτιάς εγκαταλείπει την τηλεόραση καθώς έχει “κλειδώσει” η υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Όμως, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έχουμε ανατροπή. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το ρεπορτάζ λέει ότι στο Μέγαρο Μαξίμου το ξανασκέφτονται.

Τα νέα έφτασαν μέσα στη νύχτα στα αυτιά του Γιώργου Αυτιά και ένα πουλάκι με πληροφορεί ότι ακολούθησαν στιγμές αρχαίας τραγωδίας, μιας και η συμμετοχή σε κάποιο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ήταν όνειρο ζωής.

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική. Όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο Αυτιά σημειώνουν ότι θα στηρίξει με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε μια προσπάθεια να καλοπιάσει τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...