Το deal που προκαλεί σεισμό – Ποια ελληνική ομάδα παίρνει ο Τούρκος καναλάρχης

Στην Ελλάδα βρέθηκε προ ημερών ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είχε επαφές με τον Ατρόμητο για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Η σχετική φημολογία κυκλοφόρησε από την Παρασκευή, με την ομάδα του Περιστερίου να μη διαψεύδει.

Μάλιστα, ήμερα υπήρξε ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε από το MEGA, που ήθελε τον γνωστό Τούρκο παραγωγό του Survivor και άλλων τηλεοπτικών πρότζεκτ να είναι μια… ανάσα από την εξαγορά της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αυτό που προκύπτει είναι πως υπήρξε μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη μεριά του Ατζούν, μέσω τρίτων, αλλά δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο στην παρούσα φάση. 

Από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ τονίζουν πως «αυτό που έχει συμβεί και ισχύει είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να φανεί αν υπάρχει έδαφος να εμπλακεί στην ομάδα. Αυτό και μέχρι εκεί. Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε φυσικά είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Ο,τι υπάρχει είναι σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο και όχι φυσικά τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε».

Ο Ατζούν πριν από έναν χρόνο απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο της Χαλ Σίτι στην Premier League και φαίνεται πως θέλει να επενδύσει και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ