Το χάνει όλα και πυροδοτεί το κλίμα – Τοξικότητα από την Έφη Αχτσιόγλου και στον Νίκο Χατζηνικολάου (vid)

,Με τη συνταγή της τοξικότητας και των επιθέσεων σε Στέφανο Κασσελάκη και Παύλο Πολάκη συνέχισε την προεκλογική της καμπάνια η Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Μπορεί να υπάρξει ενωτική πορεία την επόμενη μέρα, αρκεί να συζητάμε πολιτικά. Αυτό λέω από την πρώτη μέρα», ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου, για να συμπληρώσει με νόημα:

«Δεν φέρω εγώ το βάρος της απόδειξης για τον ενωτικό μου χαρακτήρα» τόνισε η υποψήφια για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ενώ στο ερώτημα αν θα παραμείνει η ίδια στον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που χάσει την Κυριακή, σημείωσε πως «η ενότητα είναι αναγκαία για προχωρήσουμε μπροστά».

Αναφερόμενη στον αντίπαλό της, Στέφανο Κασσελάκη, η Έφη Αχτσιόγλου χαρακτήρισε «αναμφίβολο» το επικοινωνιακό χάρισμα του κ. Κασσελάκη, όπως και το ότι «η δικιά του συμμετοχή βοήθησε στην αύξηση του ενδιαφέροντος είναι δεδομένο», όπως είπε. Αλλά, εδώ πηγαίνουμε την Κυριακή να εκλέξουμε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επόμενο Πρωθυπουργό, παρατήρησε η κ. Αχτσιόγλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, λέγοντας πως «πρέπει να κοιτάμε το περιεχόμενο, τις πολιτικές θέσεις, τις οργανωτικές θέσεις και να μιλάμε επ’ αυτών»

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι “όταν ήμασταν στην κυβέρνηση, (σ.σ. ο Κασσελάκης) αρθρογραφούσε στον Εθνικό Κήρυκα και έλεγε πράγματα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Τραμπ…”.

«Έχω πολιτικό σχέδιο και εμπειρία. Η ουσία της πολιτικής μετράει, πρέπει να εμπιστευόμαστε τα στοιχεία και όχι στα τυφλά κάποιον που λέει ότι μπορεί να τα καταφέρει» .

«Κατεβαίνω για να είμαι η πρώτη πρωθυπουργός της χώρας», τόνισε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε «Φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Η κ. Αχτσιόγλου πάντως τόνισε ότι αν εκλεγεί την Κυριακή πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αξιοποιήσει τον Στέφανο Κασσσελάκη, όπως θα κάνει με όλα τα στελέχη του κόμματος.

Αναφερόμενη στον Παύλο Πολάκη, είπε: «Επιδίδεται σε επιθέσεις και στοχοποιήσεις». Μάλιστα, πρόσθεσε: «Για να προχωρήσουμε μπροστά, πρέπει να αφήσουμε τις παθογένειες του παρελθόντος».

Για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε: «Η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν πάντα μιας σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας», «Ήμουν ο άνθρωπος που του ανέθεσε το υπουργείο εργασίας και τον τομέα οικονομικών», σημείωσε. Μάλιστα, θύμισε ότι παραμονές των εθνικών εκλογών τον πλαισίωνε στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος με τους Αλέξη Χαρίτση, Διονύση Τεμπονέρα και Ευκλείδη Τσακαλώτο. Σε σχέση με τα σενάρια περί «υπονόμευσης» σχολίασε ότι «στο τέλος τέλος προσβάλλουν και τον ίδιο τον πρώην Πρωθυπουργό» αυτοί που τα διακινούν.

Παράλληλα, απαντώντας γιατί υιοθετεί ένα «σκληρό προφίλ» επεσήμανε πως «ο λόγος που βλέπετε αυτό το σκληρό προφίλ είναι γιατί έχω μέσα μου αίσθημα ευθύνης. Δεν παίζουμε με την πολιτική».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ