Το τεράστιο λάθος του Ανδρουλάκη με το «καλημέρα» που σίγουρα θα το βρει μπροστά του

Το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν, αναμφισβήτητα, στους κερδισμένους των εκλογών, καθώς το (ας πούμε πρώην) ΚΙΝΑΛ αύξησε κατά σχεδόν 4% την εκλογική του δύναμη, πλησιάζοντας αρκετά τον ΣΥΡΙΖΑ που κυριολεκτικά κατακρημνίστηκε, κι ας παρέμεινε, τυπικά, αξιωματική αντιπολίτευση.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Κινήματος προέβη σε μια κίνηση που το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί είναι ως “unfair”: επέλεξε να κρατήσει την έδρα του στην Θεσσαλονίκη, αφήνοντας εκτός βουλής το ιστορικό στέλεχος του κόμματος, Χάρη Καστανίδη, ο οποίος, θυμίζουμε, έχει διατελέσει ο νεότερος υφυπουργός στην ελληνική ιστορία στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1985 (τότε στο Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης).

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το instanews.gr αδικία του πράγματος έγκειται στο ότι ο Ανδρουλάκης είχε κάνει την ίδια κίνηση και μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όμως τότε είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι προτίθεται ν’ αλλάξει απόφαση μετά την 25η Ιουνίου, σεβόμενος τον Καστανίδη που εκλέγεται εδώ και 40 σχεδόν χρόνια στην Θεσσαλονίκη.

Οι πολίτες της συμπρωτεύουσας ψήφισαν, όπως κάνουν πάντα, τον Καστανίδη, όμως στο τέλος ο Ανδρουλάκης επέλεξε να «βγει» μέσω Θεσσαλονίκης και έστειλε εκτός τον πρώην υπουργό.

Τεράστιο λάθος που θα το βρει μπροστά του…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...