Το ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του ο Αλέξης Τσίπρας και μπορεί να προκαλέσουν πολιτικό σεισμό

Ένα από τα ερωτήματα που παραμένουν κυρίαρχα στην πολιτική ζωή του τόπου είναι το εξής: Τι θα κάνει στο μέλλον ο Αλέξης Τσίπρας;

Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να έχει παραιτηθεί, ωστόσο οι φήμες οργιάζουν και τον θέλουν να προσανατολίζεται στη δημιουργία νέου κόμματος.

Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που ανατρέπουν το παραπάνω σενάριο και αναφέρουν ότι πρώτος στόχος του είναι η ίδρυση κάποιου Ινστιτούτου.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει μια σειρά από ντοκουμέντα, έγγραφα, επιστολές, διάφορα αρχεία και σημειώσεις. Πρόκειται για υλικό το οποίο έχει συγκεντρώσει σε τουλάχιστον 40 κούτες και αφορούν στοιχεία για τις διαπραγματεύσεις που έγιναν πριν την επιβολή του τρίτου Μνημονίου, για το δημοψήφισμα, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ στο υλικό συμπεριλαμβάνεται και η αλληλογραφία με Μέρκελ, Ομπάμα, Ολάντ, Σόιμπλε, το ζεύγος Κλίντον αλλά και Θεοδωράκη, Βασιλικό κ.ά.

Φαντάζεστε ποτέ ο Αλέξης Τσίπρα να αποφασίσει να δώσει το συγκεκριμένο υλικό στη δημοσιότητα; Θα προκληθεί πολιτικός σεισμός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...