Το Ναυάγιο: Το πραγματικό γεγονός που συγκλόνισε τη χώρα στο Mega Channel

συμπτώσεων – Η υπόθεση του διπλού πρώτου επεισοδίου

Το Ναυάγιο, η νέα δραματική σειρά του MEGA, που βασίστηκε σε ένα πραγματικό γεγονός που συγκλόνισε τη χώρα πριν από πολλές δεκαετίες, κάνει πρεμιέρα απόψε Κυριακή, με διπλό επεισόδιο στις 21:00.

Άγνωστα πρόσωπα που τα ενώνει η μοίρα. Επιβάτες ενός πλοίου που οι ζωές τους δένονται χωρίς να το αντιληφθούν. Μία ναυτική τραγωδία στα παγωμένα νερά του Αιγαίου θα τους αφήσει ανεξίτηλα σημάδια.

Μοιραίες σχέσεις γεννιούνται στις πιο αντίξοες συνθήκες και θα τους καθορίσουν για πάντα. Ανθρώπινες ιστορίες, σκληρές, τρυφερές, απρόβλεπτες οδηγούν τους ήρωες στην κάθαρση και στο φως. Ψυχές ζητούν δικαίωση και οι επιζώντες αναζητούν την ελπίδα για μία νέα αρχή.

Το MEGA φέρνει στη μικρή οθόνη μία συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων. Η νέα δραματική σειρά «Το Ναυάγιο» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο.

Η ιστορία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, την κινηματογράφηση υψηλών προδιαγραφών υπογράφει ο σκηνοθέτης Γιάννης Χαριτίδης και το καθηλωτικό σενάριο ο Γιώργος Κόκουβας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ