Το μόνο άτομο που φοβάται ο Ντόναλντ Τραμπ; 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει αρκετά μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη, χαρακτηρίζει όμως «δυσάρεστη» εμπειρία το να αναγκάζεται να ανακοινώνει στη γυναίκα του τα νομικά του προβλήματα.

«Είναι πάντα δυσάρεστο όταν πρέπει να πας μέσα και να πεις στη γυναίκα σου: ”παρεμπιπτόντως, αύριο κάποια στιγμή θα μου απαγγελθούν κατηγορίες», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στον ραδιοφωνικό παρουσιαστή Τζον Φρέντερικς σε ένα επεισόδιο του «The John Fredericks Show».

«Και (εκείνη) ρωτάει: ”Για ποιο πράγμα;”. Και εγώ απαντάω “Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω απολύτως καμία ιδέα”», συνέχισε ο Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι στον Τραμπ έχει απαγγελθεί κατηγορίες σε δύο ξεχωριστές έρευνες σε βάρος του. Τον Απρίλιο παραπέμφθηκε σε δίκη μετά από έρευνα για χρήματα που καταβλήθηκαν με σκοπό την εξαγορά σιωπής της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Τον Ιούνιο κατηγορήθηκε για κακή διαχείριση άκρως απόρρητων πληροφοριών. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, παραβίασε τον νόμο περί κατασκοπείας 31 φορές και είπε ψέματα στο FBI.

Παράλληλα, αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για την υπόθεση της παράνομης παρακράτησης απόρρητων εγγράφων καθώς, σύμφωνα με το νέο κατηγορητήριο, ζήτησε από έναν εργαζόμενο στην έπαυλη του Mar-a-Lago να διαγράψει το βίντεο του κλειστού κυκλώματος καμερών, το οποίο, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, θα μπορούσε να αποκαλύψει πώς μεταφέρθηκαν μέσα και έξω από την έπαυλη κουτιά γεμάτα απόρρητα έγγραφα.

Ενώ ο Τραμπ προσπάθησε να φανεί ατάραχος για τα νομικά του προβλήματα, το προσωπικό του αναφέρει ότι συχνά φοβόταν τη σύζυγό του και τις αντιδράσεις της για τις εξελίξεις.

«Είναι συγκρατημένος, ακούει πολλούς από εμάς, αλλά φοβάται μόνο ένα άτομο, τη Μελάνια Τραμπ», έχει δηλώσει η Κελυάν Κόνγουεϊ, σημαντική συνεργάτιδα του Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ