«Το Μαράκι με σύνδρομο Down…» – Κατέρρευσε ζωντάνα στον αέρα εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης (vid)

Στο πλαίσιο της εορταστικής εκπομπής του I Love Σου Κου, ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στην πορεία του στην ελληνική τηλεόραση και μοιράστηκε εμπειρίες από τη ζωή του.

Ο δημοσιογράφος θυμήθηκε την πρώτη του μέρα στον ΑΝΤ1, όπου και ξεκίνησε την πορεία του, αναφέροντας τη στιγμή που αμερικάνοι επισκέφτηκαν τον σταθμό για να δώσουν συμβουλές σχετικά με το πώς πρέπει να εξελιχθεί η τηλεοπτική του καριέρα. Αν και του πρότειναν να ξεκινήσει μια πρωινή εκπομπή, αυτός αποφάσισε να δραματοποιήσει την συμβουλή, δημιουργώντας την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Απόφαση-σοκ και στον ΣΚΑΪ για το χατίρι του Τούρκου καναλάρχη (pics)

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε επίσης δύσκολες στιγμές από τη ζωή του, μιλώντας για τον χαμό των γονιών του και τον ρόλο που ανέλαβε με τον αδελφό του στη φροντίδα της αδελφής τους που έπασχε από σύνδρομο Down. Αναφέρθηκε στον δύσκολο ρόλο που ανέλαβε μετά τον θάνατο του αδελφού του, προσποιούμενος στα τηλέφωνα ότι ο αδελφός είναι ζωντανός για να προστατεύσει ψυχολογικά την αδελφή τους.

Μιλώντας για τα παιδιά του, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν ανησυχεί αν θα τον ξεπεράσουν επαγγελματικά, ενώ αντιμετώπισε τις φήμες για την πιθανή αποχώρησή του από τηλεοπτικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...