Το Μαξίμου σε πανικό ρίχνει στην μάχη τον… Μητσοτάκη

Η ακρίβεια, το έγκλημα στα Τέμπη αλλά και θέματα ασφαλείας των πολιτών «γράφουν» στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πανικό στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος κάνει (μάταια) τα πάντα για αλλαγή του κλίματος που υπάρχει.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, είναι απαραίτητο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει την αλλαγή της επικοινωνιακής ατζέντας αφού τα κυβερνητικά στελέχη απέτυχαν σε αυτό τους τελευταίους μήνες.

Το έγκλημα στα Τέμπη δεν έφυγε ποτέ από την επικαιρότητα και πολύ περισσότερο από την συνείδηση των πολιτών, ενώ οι αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη συνεχίζουν να εξοργίσουν τον κόσμο.

Παράλληλα, η τραγική δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων άνοιξε ένα νέο θέμα αυτή την φορά σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών.

Το Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε λοιπόν να ρίξει στην εκλογική μάχη τον… πρωθυπουργό προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα.

Δεν είναι τυχαίο ότι μιλώντας πριν από μερικές μέρες στο συνέδριο του κόμματος του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε έναν προσωπικό τόνο στην εκλογική αντιπαράθεση των ευρωεκλογών λέγοντας ότι, «πίσω από τον τίτλο και τα ονόματα του ψηφοδελτίου μας κρύβονται οι δεσμεύσεις μας. Αλλά και κάτι άλλο: το δικό μου όνομα. Γιατί κάθε ψήφος στις Ευρωεκλογές θα μου δίνει νέα δύναμη για να διεκδικήσω όσα χρειάζεται η Ελλάδα».

Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε χθες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» – στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου και επιχείρησε να «διορθώσει» την γραμμή που έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα η ΝΔ για τα Τέμπη αλλά και για τα θέματα της ασφάλειας.

Κατ’αρχήν, ο πρωθυπουργός απέρριψε τις κατηγορίες ότι η κυβέρνηση επιχειρεί συγκάλυψη για την τραγωδία των Τεμπών, ενώ παρείχε στήριξη στην ΕΛ.ΑΣ. και στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την φρικτή γυναικοκτονία που έλαβε χώρα έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Ο Μητσοτάκης προκαλεί και επιμένει για «ανθρώπινο λάθος» στα Τέμπη – Παραδέχεται ότι πιθανώς να είναι μονταρισμένο το ηχητικό

Όσον αφορά στη γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο Κ. Μητσοτάκης τη χαρακτήρισε ως «γροθιά στο στομάχι», ωστόσο δήλωσε ότι δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη για το περιστατικό, προσθέτοντας ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάνει μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει κακώς κείμενα στην ελληνική αστυνομία, αλλά και ότι πισωγυρίσματα, ακόμα και τραγωδίες στην προσπάθεια των δομικών αλλαγών του κράτους μας κάνουν πιο δυνατούς, ενώ επισήμανε ότι αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στο κράτος δεν μπορεί η ευθύνη να φτάνει πάντα στην κορυφή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ