Το Μαξίμου ετοιμάζεται να «κρεμάσει» τον Κικίλια

Σήμερα επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και ερωτηθείς συγκεκριμένα για τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια και αν είναι στο απυρόβλητο απάντησε: «Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Ο πρώτος ο οποίος κάνει σκληρή κριτική για όσα γίνονται, αυτοκριτική – και το έχει κάνει σε όλες τις κρίσεις – είναι ο Πρωθυπουργός. Αλίμονο αν υπήρχε κάποιος, ο οποίος λογοδοτεί στους Έλληνες πολίτες, έχει το οποιοδήποτε αξίωμα, είτε στην Κυβέρνηση είτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που να είναι στο απυρόβλητο».

Στη ΔΕΘ λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει πιθανότατα αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας, η οποία είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, αλλά και αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα σε επίπεδο υπουργών.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη του, ο υπουργός πολιτικής προστασίας, πέταξε κυριολεκτικά το γάντι στο Μέγαρο Μαξίμου, αφενός αρνούμενος να παραιτηθεί, προκαλώντας τον Μητσοτάκη να τον αποπέμψει, αφετέρου αποκαλύπτοντας ότι το Μαξίμου ήταν ανύπαρκτο στις διαδοχικές κρίσεις.

Στο πρωθυπουργικό περιβάλλον επικρατεί αναβρασμός, με πιθανότερο σενάριο την αποπομπή του υπουργού…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ