Το μήνυμα που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης στην πολιτική γραμματεία για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», διαμήνυσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην τοποθέτηση του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε το απογευμα της Τετάρτης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άνοιξε τις εργασίες της ΠΓ χαρακτηρίζοντας την σημερινή συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

Η Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος, ενημερώνει: «Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από τη ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν ( κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες».

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, στις τοποθετήσεις αποτυπώθηκε το κλίμα συντροφικότητας, αποφασιστικότητας, υπευθυνότητας και αποτελεσματικότητας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ