«Το κανάλι του Μαρινάκη ξεπέρασε κάθε όριο…» – «Χαστούκια» στο Mega από ΜέΡΑ 25 και Ελληνική Λύση

Με δριμύτητα επανήλθε σήμερα το ΜέΡΑ25 στη θέση επίθεσης κατά του Mega, μετά τα χθεσινά βέλη του για κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας με στόχο τον αποκλεισμό του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Κλέωνα Γρηγοριάδη, από τηλεοπτικό πάνελ.

Το κόμμα μάλιστα σήμερα, καλεί τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν θέση κόντρα στη «λογοκρισία των ολιγαρχών» και σχολιάζει πως «το κανάλι του κ. Μαρινάκη ξεπέρασε κάθε όριο»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:
«Το κανάλι του κ. Μαρινάκη ξεπέρασε κάθε όριο – Το ΜέΡΑ25 καλεί τα κόμματα να πάρουν θέση

Χτες, το κανάλι του κ. Μαρινάκη ξεπέρασε κάθε όριο. Το ΜέΡΑ25 καλεί τα κόμματα να πάρουν θέση. Θα επιτρέψουν στο MEGA να επιλέγει τους εκπροσώπους των κομμάτων; Ή δεν έχουν πρόβλημα εφόσον η λογοκρισία των ολιγαρχών αφορά μόνο το ΜέΡΑ25;»

«Μετατροπή της Ελλάδας σε αφρικανική χώρα»
Νωρίτερα σήμερα και η Ελληνική Λύση καταφέρθηκε εναντίον του Mega για unfair play, υποστηρίζοντας ότι «για πολλοστή φορά (το κανάλι) ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνιση εκπροσώπου» του κόμματος σε πολιτική εκπομπή και πως η στάση του καναλιού, «τεκμηριώνει τη μετατροπή της Ελλάδας σε αφρικανική χώρα»!

Όπως περιγράφεται στη σχετική ανακοίνωση, «συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η συγκεκριμένη εμφάνιση, η οποία επιβεβαιώθηκε χθες -ημέρα Τετάρτη- το πρωί με νέα συνεννόηση. Στην συνέχεια με έκπληξη, ο εκπρόσωπος ενημερώθηκε από τον σταθμό ότι η παρουσία του θα ακυρωνόταν! Ακολούθησαν άλλες δύο επικοινωνίες για νέα εμφάνιση και αντίστοιχη ακύρωση από τον ίδιο σταθμό. Φυσικά ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης δεν εμφανίστηκε ποτέ».

Καταλήγοντας, η Ελληνική Λύση ραπίζει και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφορικά με την ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας:

«Εάν ο κ. Μητσοτάκης και οι ολιγάρχες του παραμείνουν λίγο ακόμα στην εξουσία, η θέση 108 στην ελευθερία του τύπου θα φαντάζει άπιαστο όνειρο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ