«Το κανάλι τι έχει πει;» – Έξαλλος με δημοσιογράφους ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος (vid)

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος από τις ερωτήσεις των ρεπόρτερ που δέχτηκε, βγαίνοντας από τα στούντιο του Mega.

Ο δημοσιογράφος ερωτήθηκε αν έχει αλλάξει η ώρα της εκπομπής του με αφορμή κάποιες καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί, αναφορικά με την ώρα του κλεισίματος.

Οι ρεπόρτερ ανέφεραν ότι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη να βγαίνει αργότερα στον αέρα, με τον δημοσιογράφο να μην κρύβει την ενόχλησή του.

Πολύ εκνευρισμένος, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αναρωτήθηκε γιατί οι ρεπόρτερ επέλεξαν να θέσουν τις εν λόγω ερωτήσεις στον ίδιο και όχι στους αρμοδίους που ορίζουν το πρόγραμμα.

«Γιατί το λέτε αυτό; Δεν ξέρω. Δεν το καταλαβαίνω αυτό που μου λέτε. Το κανάλι τι έχει πει; Εσείς γιατί ασχολείστε με την ώρα του Mega; Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά. Αυτό είναι του προγράμματος, τι να σας πούμε εμείς τώρα; Τι να σας πω; Γιατί δεν ρωτάτε το κανάλι; Κάθεστε εδώ τώρα και… Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα κάτσουμε εδώ μέχρι το βράδυ; Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Εμένα μου λένε “θα κλείσεις τότε” και κλείνω τότε», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ