Το ενδιαφέρον των Αράβων της Σίτι για Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ

Πριν δύο μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια που θέλουν την εταιρία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που έχει τον έλεγχο της Μάνστεστερ Σίτι να δείχνει ενδιαφέρον επένδυσης και για τον ΠΑΟΚ.

Προσέξτε, αυτό το σενάριο δεν έχει σχέση με τους Σαουδάραβες που μέσω του υπουργείου Αθλητισμού της χώρας έχουν συνεργασία με τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχει και ανοιχτό το θέμα της συνδιοργάνωσης του Μουντιάλ του 2030 που μπορεί να δώσει μία άλλη προοπτική για το γηπεδικό ζήτημα της ομάδας.
Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχουν βάση αυτές οι πληροφορίες ή για να είμαστε πιο ακριβείς. Έχουν βάση, αλλά όχι πραγματική: Τι εννοούμε;

Το σπασμένο τηλέφωνο ίσως αρχίζει από το γεγονός ότι μία από τις τρεις αραβικές ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για συνεργασία με τον Λουτσέσκου ήταν η Αλ Τζαζίρα, ομάδα που έχει κοινή ιδιοκτησία με την Σίτι. Το τι έγινε στην προκειμένη περίπτωση είναι γνωστό, το είχαμε αναλύσει και ήταν το ίδιο και με τις υπόλοιπες αραβικές ομάδες. Το περιβάλλον Λουτσέσκου παρέπεμψε τις ενδιαφερόμενες ομάδες στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ-και μάλιστα με ρήτρα 7 εκατ. ευρώ-και ο ίδιος είναι απόλυτα προσηλωμένος στην δουλειά του στον Δικέφαλο.

Πιθανόν, επειδή η κρούση των Αράβων της Αλ Τζαζίρα συνοδευόταν και από πληροφορίες ότι απεσταλμένος τους ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει απευθείας κρούση στον προπονητή του ΠΑΟΚ, αυτό να οδήγησε στην φημολογία που αναπτύχθηκε περί Αράβων και ΠΑΟΚ. Το διευκρινίζουμε γιατί ήταν απόλυτο λογικό, φίλοι της ομάδας διαβάζοντας αυτά τα σενάρια να απευθυνθούν στην «Μ» για να ρωτήσουν που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα και να αναζητήσουν πληροφορίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...