Το βίντεο της ντροπής: Ξεπέρασε κάθε όριο η τοξικότητα της Έφης Αχτσιόγλου στη Ράνια Τζίμα για Πολάκη και Παππά (vid)

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όσο περνά ο καιρός και οδεύουμε προς την εκλογή νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο πέφτουν οι μάσκες, αλλά ο εκνευρισμός κάποιων υποψηφίων τους οδηγεί σε συμπεριφορές τοξικές, που δεν έχουν καμία σχέση με τη συντροφικότητα στην Αριστερά που επικαλούνται.

Συγκεκριμένα, οργή προκάλεσε η στάση της Έφης Αχτσιόγλου κατά τη διάρκειά της εμφάνισής της στη Ράνια Τζίμα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel.

Όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει με τον Παύλο Πολάκη ή τον Νίκο Παππά σε περίπτωση που κερδίσει στις εσωκομματικές εκλογές, η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας προκλητικά, αλαζονικά και ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, μιλώντας για καλό και κακό σενάριο, άφησε ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο διαγραφής των παραπάνω κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί η Έφη Αχτσιόγλου να σταματήσει η ίδια τη συζήτηση, ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ που λέμε, και να την… επιστρέψει όπως θα έπρεπε στην παρουσιάστρια συνέχισε προκαλώντας κάθε ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...