Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Χθες σας έδωσα όλο το παρασκήνιο για τη μεταγραφή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega Channel.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Όλο το άγνωστο παρασκήνιο: Η Ράνια Τζίμα πίσω από τη «φθηνή» μεταγραφή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega Channel

Σήμερα σας δίνω νέο, ολόφρεσκο παρασκήνιο.

Λοιπόν, η είδηση έγινε γνωστή τις προηγούμενες ημέρες. Η Αναστασία Γιάμαλη, αφού έφαγε πόρτα, τελικά, από τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου τραβάει για το Mega Channel. Όμως, μπορεί στο δρόμο να έχουμε επιπλοκές. Σοβαρές. Γιατί; Μία παρέα μέσα στο Mega Channel θέλει την Αναστασία Γιάμαλη, ώστε να την εντάξει στο αντικυβερνητικό “οπλοστάσιο” του σταθμού.

Όμως οι ισορροπίες είναι λεπτές και η παρέα του Μητσοτάκη παρακολουθεί τα πάντα και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, ειδικά τώρα που η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο, γελούσαν με την μεταγραφή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega Channel. Τα μηνύματα από παρατρεχάμενους του Μαξίμου στους επιτελείς του σταθμού έλεγαν “Αυτή που ξεκίνησε ως τρολ του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρετε στο κανάλι;”.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η καριέρα της Αναστασίας Γιάμαλη ξεκίνησε κάπως έτσι και δεν είναι λίγοι εκείνοι στο Μεγάλο Κανάλι που το λαμβάνουν στα email τους και στo WatsApp το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ