«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, ήρθε από την Άρτα για να σκοτώσει» – Νέες αποκαλύψεις για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

Ενώ ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν» μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μέσα στις φυλακές, ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας ξεσπά και κάνει λόγο για ένα πανούργο άνθρωπο και η συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας, εκτιμά πως πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους.

Όπως τόνισε η συνήγορος Ελένη Μαζαράκη το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η δολοφονία ήταν μεθοδευμένη και προμελετημένη και ο δράστης ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να εκτελέσει το σχέδιό του κατά γράμμα.

«Ο πατέρας της Κυριακής, είχε υποψίες ότι το παιδί του δεχόταν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον δράστη, αλλά δεν είχε γνώση γιατί η Κυριακή τα έκρυβε αυτά για να μην τον στεναχωρήσει», ανέφερε η κ. Μαζαράκη.

Η ίδια σχολίασε τα όσα υποστηρίζει ο δράστης σχετικά με τα ψυχιατρικά του προβλήματα και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, τονίζοντας πως πρόκειται για τεχνάσματα που χρησιμοποιεί, με απώτερο σκοπό να πέσει στα μαλακά. «Άλλωστε αυτό πιστοποιούν με τις γνωματεύσεις τους και οι τέσσερις δημόσιοι ψυχίατροι που τον εξέτασαν», κατέληξε η δικηγόρος του πατέρα της αδικοχαμένης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ