Του κάνει μήνυση ο Νίκος Ευαγγελάτος μετά τις καταγγελίες για τα χρήματα

Στα δικαστήρια πάει το Live News και ο Νίκος Ευαγγελάτος ένα πρόσωπο που είπε ότι του έδωσα χρήματα για να πει ψέματα!

Μήνυση κατά του 23χρονου που υποστηρίζει ότι η εκπομπή Live News του έδωσε χρήματα για να καταγγείλει την Κιβωτό του Κόσμου, υποβάλλει ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή του.

Ο Ελλάδιος, όπως είναι το όνομα του 23χρονου, άλλαξε τα όσα είχε πει αρχικά μπροστά στην κάμερα του MEGA και με νέο βίντεο που έπαιξε στο ekklisiaonline υποστηρίζει πως οι τότε καταγγελίες του έγιναν, επειδή η εκπομπή του πρόσφερε χρήματα.

Το Live News έχει ήδη κινηθεί νομικά, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή διαθέτει πλήθος στοιχείων που αποδεικνύουν την κατάφωρη συκοφαντική δυσφήμιση τόσο από τον 23χρονο, όσο και από το site που φιλοξενεί τη δήλωσή του.

«Καλύτερα να ήμουν φυλακή παρά στην «Κιβωτό». Καλύτερα να ήμουν εκεί». Αυτά υποστήριζε ο Ελλάδιος, ο 23χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», στην πρώτη του εμφάνιση στον Νίκο Ευαγγελάτο, εμφανιζόμενος αυτοβούλως στην εκπομπή για να μιλήσει κατά της δομής. «Εμένα με έχουν χτυπήσει δυο φορές μέσα στην ‘Κιβωτό’. Εγώ λέω καθαρά με ονόματα γιατί δεν κρύβομαι», συνέχισε.

Μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Ελλάδιος άρχισε να στέλνει μηνύματα στην εκπομπή ζητώντας χρήματα, αρχικά παρακλητικά, σύμφωνα με τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Έχω μεγάλο πρόβλημα. Τσακώθηκα με αυτόν που έμενα. Δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε σπίτι. Δεν έχω ούτε να φάω. Ζητάω βοήθεια». Στην συνέχεια όλο και πιο πιεστικά: «Εγώ με τον καινούργιο χρόνο θα βγω σε άλλη εκπομπή και μην το παίρνεις ότι σε απειλώ. Θα με ακούσεις στην άλλη εκπομπή και τα λέμε». Ώσπου έφτασε στο σημείο να διατυπώσει ακόμη και απειλές, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο. «Κι όποιος με ενοχλήσει, έχω μπει και πάλι σε συμμορία. Κι άμα τύχει να συναντηθούμε στον δρόμο… θα τα ‘πούμε’».

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;