Τον δολοφόνησε στη Θεσσαλονίκη και έγραψε τη λέξη «Παιδεραστής» με το αίμα του θύματος

Σοκαριστικό έγκλημα σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο να μεταβαίνει μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και να ομολογεί τον φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες και με βάση όσα κατέθεσε ο 29χρονος δράστης, στις 4 τα ξημερώματα, ενώ καθόταν σε παγκάκι στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού, τον πλησίασε ο 64χρονος και του ζήτησε να μεταβούν στο σπίτι του, στην περιοχή της Μενεμένης, προκειμένου να εκτελέσει κάποιες εργασίες έναντι αμοιβής.

Τι ισχυρίστηκε ο 29χρονος δράστης του άγριου εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη
Πήγαν μαζί, και, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο δράστης στην ομολογία του, ενώ εκτελούσε τις εργασίες, ο 64χρονος επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει και να τον βιάσει.

Τότε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια, του πέρασε έναν αυτοσχέδιο βρόχο στο λαιμό, δένοντας την άκρη του στο χερούλι επίπλου.

Ακολούθως, όπως υποστήριξε, πήρε τρία μαχαίρια από την κουζίνα του θύματος και κάρφωσε τα δύο στο στρώμα του κρεβατιού και το τρίτο στο σώμα του 64χρονου.

Με σφουγγάρι εμποτισμένο με το αίμα του θύματος έγραψε στον τοίχο του σπιτιού τη λέξη «Παιδεραστή-1».

Οπως ισχυρίστηκε ο δράστης, αφού πλύθηκε από τα αίματα στο σπίτι του θύματος, πήρε το μηχανάκι του θύματος και μετέβη στο ΑΤ, όπου ομολόγησε το έγκλημα.

Ανδρες του ΑΤ μετέβησαν αμέσως στη διεύθυνση που τους υπέδειξε ο δράστης, όπου και βρήκαν τον 64χρονο νεκρό σε μια λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρα. Ο ιατροδικαστής στην πρώτη αυτοψία εντόπισε τραύματα πιθανότατα από μαχαίρι στο πρόσωπο και χτυπήματα στο κεφάλι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ